• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
حضور محقق معین مركز در جلسه مشترك با مدیركل دفتر ترویج دانش و فناوری كشاورزی

در ادامه حضور دکتر موموندی مدیرکل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در استان، جلسه مشترکی روز جمعه مورخ 27 خردادماه سال جاری با هدف هماهنگی فعالیت‌های اجرایی-ترویجی در مرکز جهاد کشاورزی فهرج برگزار گردید. در این جلسه که با حضور مهندس شطرنجی مدیر دفترهماهنگی ترویج استان، دکتر غفاریان رئیس مرکز جهاد کشاورزی فهرج و دکتر رنجبر محقق معین مرکز ملی تحقیقات شوری برگزار شد، دکتر موموندی در سخنانی بر اجرای اثربخش روش های ترویجی به صورت موثر و کارآمد بر تولید در بخش کشاورزی و ارتقای دانش و مهارت کشاورزان در نظام نوین ترویج تاکید کردند. در پایان جلسه از گلخانه تحقیقاتی تولید علوفه در گلخانه بازدید به عمل آمد. دکتر موموندی در این بازدید رهنمون‌های لازم به منظور برنامه‌ریزی برای برگزاری روز مزرعه، هفته انتقال یافته‌ها و تهیه طرح تحقیقی ترویجی مرتبط با تولید علوفه در گلخانه ارائه نمودند.

6.0.3.0
    V6.0.3.0