به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات شوری، معاون پژوهش و فناوری این مرکز به دعوت کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان هرمزگان در جلسه مشترک وبیناری با این کمیسیون در روز دوشنبه هفته جار حضور یافت. در این جلسه جمالی رئیس این کمیسیون با اشاره به کاهش کیفیت منابع آب و خاک کشاورزی استان هرمزگان، کاهش تولیدات کشاورزی و کاهش تعداد بهرهبرداران استان را زنگ خطری برای امنیت غذایی برشمرد. وی وجود پتانسیلهای مختلف منابع آب شور در استان را ظرفیتی مناسب برای تولید برخی محصولات کشاورزی دانست و خواستار ارائه نقشه راه در زمینه شورورزی به منظور توسعه اشتغال در استان هرمزگان و به ویژه در نواحی ساحلی مانند مکران توسط مرکز ملی تحقیقات شوری به عنوان تخصصی ترین مرکز پژوهش های مرتبط با شوری شد. در ادامه این نشست، معاون پژوهش و فناوری مرکز با معرفی پتانسیل ها و ظرفیت های مرکز، سیستمهای شورورزی و اقدامات انجام شده در این زمینه توسط مرکز ایجاد سایت الگویی تولید گیاهان شورزیست در استان هرمزگان با کاشت گیاهان علوفه ای مانند ارزن پادزهری در سال جاری را از اقدامات کوتاه مدت برای این توسعه دانست. غلامحسن رنجبر همچنین ایجاد پایلوت تلفیقی شورورزی در سواحل مکران متناسب با ظرفیت های سرزمینی این ناحیه با همکاری و مشورت مرکز و پس از پیگیری و تامین اعتبار توسط کمیسیون را گزینه ی مناسب دیگری دانست.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان تات کلیک نمایید
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز ملی تحقیقات شوری کلیک نمایید