شنبه, 6 مرداد 1403

• تاريخ :
     ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
همزمان با چهارمین روز از یوم الله دهه مبارک فجر
مراسم بزرگداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مركز ملی تحقیقات شوری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات شوری همزمان با چهارمین روز از یوم الله دهه مبارک فجر، چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مرکز ملی تحقیقات شوری با اجرای برنامه های مختلف گرامی داشته شد. در ابتدای این مراسم سید نجم الدین نورالدینی نماینده سابق ولی فقیه در جهاد کشاورزی یزد ضمن بررسی سیر پیشرفت های علمی در زمینه های مختلف از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون، بر لزوم تبیین و شناساندن دستاوردهای علمی به ویژه در حوزه کشاورزی و تامین امنیت غذایی بر نقش پررنگ پژوهشگران سازمان تحقیقات، آموز و ترویج کشاورزی در راستای تولید دانش بنیان و پایداری امنیت غذایی تاکید نمودند. در بخش های دیگر این مراسم تعدادی از دانش آموزان مدارس دوره دوم ابتدایی ضمن حضور در مرکز با دستاوردها و فضاهای تحقیقاتی آن آشنا شدند.

dsc_0001.jpg

dsc_0028.jpg