شنبه, 6 مرداد 1403

مرکز ملی تحقیقات شوری

  • ساعت : ۰۸:۲۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۲/۰۸/۲۴ 
  • تعداد بازدید : 85
با پذیرش نهایی شش فقره مقاله علمی و ترویجی
نخستین شماره مجله علمی شورورزی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات شوری، نخستین شماره از دو فصلنامه علمی شورورزی با پذیرش نهایی شش عنوان علمی و ترویجی به صورت الکترونیکی منتشر گردید. این مجله با"تاکیـد بر پایبندي به اصول و قـوانین مطبوعـاتی کشـور و رعـایت ضوابـط و موازین اخلاقی و انتشـاراتی و به عنوان تنها مجله تخصصی ایران كه به طور ويژه به بحث شوري و شورورزي می پردازد، زمينه اي مناسب را براي اشتراک نتايج تحقيقات كاربردي و دستاوردهاي ترويجي و همچنين انتقال تجارب كارشناسان متخصص و مجرب را به ساير محققين، كارشناسان، مروجين و كشاورزان پيشرو فراهم آورده است. علاقه مندان می توانند به منظور نشر یافته های پژوهشی خود در زمینه شوری و شورورزی به تارنمای مجله به آدرس زیر مراجعه نمایند. 

https://jobsa.areeo.ac.ir/

شش عنوان انتشار یافته در نخستین شماره این مجله عبارتند از: 

1. استفاده پایدار از منابع آب شور زهکشها برای تولید برخی گیاهان زراعی

2.  ارزیابی رقم های متحمل به شوری گندم و جو در شرایط شور مناطق معتدل استان فارس

3.  تاثیر فسفر در کاهش اثر شوری بر عملکرد گندم در مراحل مختلف رشد

4.  اهمیت رویشگاه‌‌های ‌‌شور و مرطوب در تأمین علوفه و تغذیه دام‌‌

5.  زراعیکردن برخی گونههای آتریپلکس برای توسعه در سیستمهای شورورزی ایران

6. کاربرد روغن امولسیونشونده گیاهی در مقایسه با روغن امولسیونشونده معدنی (ولک) بر عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط شور

لازم به ذکر است که این نشریه با صاحب امتیازی مرکز ملی تحقیقات شوری، مدیر مسئولی فرهاد دهقانی (ریاست مرکز)، سردبیری غلامحسن رنجبر (معاون پژوهش و فن آوری های نوین مرکز) و مدیریت داخلی حدیث حاتمی (عضو هیات علمی مرکز)، دارای 13 عضو هیات تحریریه می باشد و پذیرش مقالات را در دامنه های موضوعی زیر دنبال می نماید:

1- توليد گياهان زراعي و باغي در شرايط شور

2- مديريت استفاده پايدار از منابع خاک و آب شور

3- بهره برداري پايدار از آب و خاک شور در زراعت چوب و توليد گياهان مرتعي

4- استفاده اقتصادي و پايدار از منابع آب شور براي آبزي پروري

5- بهره برداري از گياهان متحمل و شورزيست براي تغذيه دام و توليد فرآورده هاي دامي و صنعتي

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها