نگاهی به وضعیت عناصر غذایی در خاک های شور (دکتر رضایی)
مدیریت تولید در جهت افزایش کمیت و کیفیت محصول آرتمیا (دکتر حافظیه)
جایگاه پرورش تیلاپیا در صنعت آبزی پروری کشور (دکتر علیزاده)
اثر بقایای سالیکورنیا بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم خوراک گوسفند (دکتر پاپی)
ارزش چرایی رویشگاههای شور (دکتر معتمدی)
بررسی تجارب ملی و بینالمللی سیستمهای کشاورزی شوریمحور (دکتر خورسندی)
جامعه شورورز و مهندسی شورورزی: درآمدی اجتماعی- فنی و خاکی-گیاهی (دکتر مهام)
بازمهندسی ادبیات تولید در اقلام علوفهای (دکترآقاشاهی)
زهآب مزارع نیشکر، فرصتی برای توسعه شورورزی (دکتر شایان)
توسعه شورورزی با رویکرد چندوجهی نکسوس (مهندس آذری)